Tilasit kilpailun – mitä nyt?

Joo! Tilasit juuri kilpailun !! mitä nyt?

Rekisteröinti on vain ensimmäinen vaihe. Nyt aloitat työn ja suunnittelun onnistuneelle juoksemiselle. Sillä ei ole väliä onko kyse 5K, 10K, puolimaratonista vai täysi 26,2 mailia – on olemassa erityisiä asioita, jotka kaikkien juoksijoiden on tehtävä, kun ne osoittavat kilpailuun. Tarkista tämä luettelo osana kilpailun valmistelua …
Viimeisimmät videot

Sitten hän oli poissa – kirjakatsaus
Upea kuuntelu – kirja ja podcast -arviointisarja
Sitten hän oli mennyt Lisa Jewell – tarjotaan Audible, Amazon tai Anywhere Books myydään.

Onko ‘sitten hän oli poissa’ suuri kuuntelu? Tässä on minun arvostelu!

Paljon enemmän arvosteluja, linkkejä sekä suosituksia tarkastavat RunEaTrePeat.com

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 20 sekuntia

Seuraava
Juokseva idea pysyy terveenä COVID19 -puhkeamisen aikana
02:25

Elää
00:00
08:21
04:20

5 tehtävää, kun ilmoitat kilpailuun

1. Paketin nouto-suunnittelu. Milloin samoin kuin missä paketin nouto on?

Jotkut kisat eivät anna sinun saada ruokalaukkua kilpailupäivänä, joten sinun on saatava se päivää ennen kilpailua. Jos et ole verkossa uskomattoman lähellä, tämä osoittaa ylimääräisen aseman tai varmistaa, että matkasuunnitelmasi antaa sinun olla lähellä kilpasivustoa ajoissa pakettien noutoon (se ei yleensä pysy auki myöhässä).

Saatat joutua löytämään kaupunkiin päivää aikaisemmin tai ottamaan vielä yhden Palmeiras Paita lennon – pidä se mielessä matkajärjestelyt tekemällä.

Pienemmillä kilpailuilla on usein pakettien nouto alueellisessa juoksukaupassa tai puistossa, joka ei ole lähellä tai kilpailukurssilla. Älä oleta, että pakettien nouto ja kilpailu ovat täsmälleen samassa paikassa. Tarkasta paketti noutopaikka, päivämäärä ja aika hyvin kilpailun viikonlopun kehittämisessä!

2. Ohjelmakartta ja korkeus.

Joten olet juuri tilannut kilpailun. Joo! Ymmärrät, että vaadit kouluttamaan. Tarkistaa. Harjoittelet kuitenkin uskomattoman mäkistä kilpailua? Onko se tasainen kurssi? Onko se polulla vai jalkakäytävällä? Selvitä, millaisia ​​vaikeuksia olet tekemisissä kilpailupäivänä valmistautuaksesi.

Myös ohjelmakartta kertoo, alkaako kilpailu samoin kuin täsmälleen samalla alueella samoin kuin missä puolustajat näkevät sinut (lisää alla).

Huomaa tietojen noudattaminen:

Aloitusviiva sekä pintalinjan sijainti

Missä vesi- / tukiasemat sijaitsevat

Mistä kylpyhuoneet löytyvät kurssin varrella

Hauskat nähtävyydet tai maamerkit, joissa haluat ottaa kuvia

Upea paikka kertoa kotitaloudellesi tyydyttämään sinua

Hauska tosiasia: Olen ollut paljon puolimaratonin aloituslinjoilla ja kysynyt vieressäni joku: “Kuinka tämä kurssi on ??!” Ummm Monican, siinä vaiheessa on yhtä myöhäistä.

3. Sää.

On tärkeää ymmärtää, minkä tyyppinen sääolosuhde juokset kilpailupäivänä. Joillakin kilpailujen verkkosivustoilla on “keskilämpötila” kyseiselle vuodenajalle tarjotaksesi sinulle pallokentän. Voit myös etsiä tarjouksen siitä, mikä sääolosuhteet todennäköisesti ovat sinä päivänä verkossa.

Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska sääolosuhteet selvittävät – mitä käytät, jos sinun on muokattava tavoitteesi, kuinka paljon kosteuttaa ennen kuin niin enemmän.

4. Kilpailupäivän logistiikka.

Jos olet juuri tilannut suuremman kilpailun, sinun on oltava aloituslinjalla hyvin varsinaisen alkamisajan kehittämisessä. Verkkoratkaisuhuuhuilla on usein sekä tien sulkemisia ja yleensä hyvin – kaaos, koska lukemattomat ihmiset laskeutuvat yhdelle pienelle alueelle.

Suunnittele, mihin aikaan vaadit poistua talostasi tai hotellista päästäksesi aluksi paljon aikaa pysäköidä, kuljettaa, kävellä, pissaa ja päästä aloituslinjaan. Tällaisia ​​kilpailuja ovat Rock N Roll Marathon -kilpailut, Run Disney (sekä Anaheimissa että Orlando), New Yorkin maraton sekä muut ”iso” kaupungin puoliksi sekä täydet maratonit.

Jos kilpailu alkaa ja päättyy eri paikkoihin, sinua voidaan tarvita pysäköimään pinnalle ja vie kuljetus lähtöviivalle. Tämä on todella suhteellisen yleistä! Upea uutinen on, kun pustat kilpailun, voit vain kävellä autoosi. Köyhät uutiset tarttuvat sukkulaan tarvitsee lisäaikaa ennen kilpailua ja tekee erittäin varhaisen herätyksen.

Vinkki: Saatat joutua maksamaan pysäköintipaikasta, joten pidä rahaa kätevänä.

Jos sinulla on kotitalouksia tai ystäviä, jotka tyydyttävät sinut kilpailussa tai haluavat saada selville ja nauttia – tarjoa heille tiettyjä tietoja. Anna heidän ymmärtää, mitkä tiet ovat suljettuina, ja missä juuri nähdä sinut. Suunnittele heidän olevan tietyssä risteyksessä tai mailimerkinnässä, jotta et unohda toisiaan. Valitse tyydyttääksesi sijainnin, kun olet valmis. Anna heidän ymmärtää, että heidän on ehkä maksettava pysäköintialue sekä ruoasta.

5. Harjoittele kilpailua varten.

Tämä on tärkein tehtävä! Mutta se on usein kaikki, joihin keskitymme, kun ilmoitamme kilpailuun, joten laitoin sen viimeiseksi luetteloon. Nyt kun olet rekisteröitynyt ja tajunnut, mistä sinun on saatava ruokalappu ja näkyä kilpailussa daY voit viettää korkealaatuista aikaa hakkuita mailia jaloillesi.

Koulutuksen valmisteluvinkit:

– Löydä loistava koulutussuunnitelma 5K / 10K / puolimaratonille tai Full Marathonille.

– Vaihda se, jos kilpailusi on aikaisemmin kuin koulutuksesi sallii. Tämä voi viitata aloittamaan viikosta 2 koulutuksesta tai loistavan juoksun perustana ennen suunnitelman aloittamista, jos kilpailusi on melko kaukana.

– Löydä ihanteelliset juoksukengät, vaatteet ja polttoaine kehollesi. Tämä on osa koulutusprosessia.

RER -koulutussuunnitelmat:

Sohva 5K: n harjoitussuunnitelmaan

10K koulutussuunnitelma

Ensimmäinen kerta puolimaratonin harjoittelusuunnitelma

Bonusvinkki:

PIDÄ HAUSKAA!!!! Ellet ole asiantuntija -juoksija, joka menee ensimmäisen sijaintien rahapalkinnolle – tämä ei ole sinun työsi. Pidä hauskaa, ilo koulutuksesta. Ota mukaan kaikki hauska ja nautinto kilpailupäivästä!

P.S. – Tarkasta julkaisuni naisten juoksusta – 15 asiaa, jotka pitävät ruoasta ymmärtävät

Kysymys: Mitä harjoittelet ihanteellisena nyt? Oletko tajunnut, että nämä tavarat on jo esitetty yllä?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Dopey Vaikeus 2022 (Disney World Run -sarja)

Dopey Vaikeus 2022 (Disney World Run -sarja)

Rekisteröiin juuri Dopey Challenge -sovelluksen! Minulla ei ole ostajan katumusta … tai minun täytyy sanoa, juoksijan katumusta – vielä. Olen

Irvine -puolimaratonikilpailu

Irvine -puolimaratonikilpailu

Puolimaratonikilpailun keräys sekä katsaus. Irvine Half Crazy Half Marathon -ohjelma sekä rodun arviointi sekä ideoita

OC -puolimaratontulokset sekä 13 parhaan kohokohdan

OC -puolimaratontulokset sekä 13 parhaan kohokohdan

OC -maraton sekä puolimaratonikilpailu. Oranssi alueen yhteenveto ja hienoimmat osat FC Porto Paita 13,1 mailin juoksusta. diskonttokorot muille

OC Marathon -koulutussuunnitelma sekä kilpailun diskonttokorkokoodi

OC Marathon -koulutussuunnitelma sekä kilpailun diskonttokorkokoodi

Maraton sekä puolimaratonin harjoitussuunnitelma välituote nopeammin tai PR: n saamiseksi. Juoksijoille, joilla on aikatavoite. kestävyys

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja AS Roma Paita valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

Amerikan hienoin kaupunki (San Diego) puolimaratonikilpailu ja keräys. AFC -puolimaratonikuvat. Juoksemassa sisään

tunne valmis vs. olla valmistautunut rotuun

tunne valmis vs. olla valmistautunut rotuun

Numnber 1 -asia pitää mielessä ennen puolimaratonia tai täydellistä maratonia. Viime hetken kilpailuharjoitteluidea

⚡ Shareaholicilla

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *