Easy Chile Rellenos -resepti

Onko tarpeetonta, että laitan ”helppoa” jokaisen tekemäni reseptin edessä? Haluan vain, että on poistettava, että on olemassa tyylikkäät keittoblogit maailmassa ja silloin siellä on. Et löydä tarkalleen, kuinka tehdä hollandaise -kastike täällä (tai jotain samankaltaisesti minua hämmentävää), mutta kannattaa ehkä tarttua ympäri joka tapauksessa, koska se on…

Meksikon lihaton maanantai!
Uusimmat videoni

Kasvonaamio juoksua tai kävelyä ulkona vinkkejä
Kasvomaski -ehdotukset juoksemiseksi tai kävelemiseksi ulos Coronavirus -puhkeamisen aikana. Onko sinun käytettävä sopimusta maskin ja hienoimpien valintojen kanssa juoksijoille.

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
Korkea saavuttaja – Great kuuntelukirjakatsaus
06:12

Elää
00:00
08:21
07:15

Tänään teen Chile Rellenosia. Tämä resepti on yksi suosikeistani grammistani, pidän mielessä hänen tekevän nämä, kun olin nuori ja uskon, että pelkäsin Chilesia todella syödä niitä. Boo. Täysin menetykseni.

Tämä on lähinnä tarkalleen kuinka mummoni teki heidät. Se ei ole “fancy-bobby-flay-paahto-chilis-over-an-avaa-flame-way”. Tämä on kuitenkin ”todellinen meksikolainen-minulla on työpaikka, ei paljon aikaa-3 lasta-ja tee silti potkun meksikolainen ruokaa”.

Chile Rellenos -resepti

Ainesosat:

2 tölkkiä kokonaisia ​​ympäristöystävällisiä chilejä tai 1 valtava tölkki (monien kauppojen meksikolaisessa ruokaosassa)

1 kuppi jauhoa, jaettu

1/2 kuppimaitoa tai kirnupiimää

2 munaa

viipaloitu juusto, noin 2 kappaletta chiliä kohti

Suolaa sekä pippuria (tai Lawryn mausteita!)

Hanki koko ympäristöystävälliset chiles. (Ne tarjoavat myös viipaloitua, sekä kuutioitua.) Chilit tulevat noin 3 pieneen tölkkiin, 5 Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita ja keskisuuriin ja 11 suureen. Tein 6 Chile Rellenosta, jossa on 2 tölkkiä, vaihda komponentit vastaavasti.

Ohjeet:

1. Avaa chiles -tölkit, valuta ja katso jalat, kun kissat kilpailevat keittiöalueelle uskoen sen tonnikalan. Anteeksi, Vegas.

Aseta ne lautaselle työskennelläksesi.

2. Äärimmäisen huolellisesti, tee jokainen chile niin paljon juustoa kuin voit rikkoa niitä. Chilit ovat erittäin hauraita, mutta et myöskään halua pilata juustoa.

Käytän terävää cheddaria, koska pidän vahvasta mausta, mutta voit käyttää mitä tahansa tyyppiä, jota haluat.

3. Tee taikina käyttämällä:

1/2 kuppi jauhoja

1/2 kuppimaitoa tai kirnupiimää

2 munaa

Suolaa sekä pippuria

Aseta erillisessä kulhossa loput jauhot. Aseta nyt upotus, upotus ja kokki -asema.

4. Lämmitä paistinpannu öljyllä tai voita. Tarttumattoman suihkun hyödyntäminen ei ole parasta korkeaa, koska tämä on yli korkeaa lämpöä.

5. Upota yksi chili perusteellisesti jauhoihin, sitten taikina ja sitten sijainti paistinpannuun. Toista jokaisella chilillä.

5. Anna heidän keittää muutaman minuutin toisella puolella ja kääntää ne varovasti. Älä “menetä” minkäänlaista juustoa kääntöprosessissa.

7. Kun ne on kypsennetty, tarjoa heti. Valinnainen palvella salsaa tai avokadoa.

Nyt voit antaa cheesy -hyvyyden vuotaa syödessään niitä. Se on melko uskomatonta.

Nauttia!

Meksikon lihaton maanantai on palannut täydessä voimassa, anna minun ymmärtää, jos haluat minun tekevän tietyn reseptin!

Lähetä minulle työkirja

43Save

Jakaminen on välittämistä!

43
Nasta

Jaa

Twiitti

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Kevyt happerepää enchiladas- yksinkertainen Stade Rennais FC Paita viikkoyöresepti

Kevyt happerepää enchiladas- yksinkertainen viikkoyöresepti

Yksinkertainen enchiladas -resepti, joka on täynnä terveellisiä ainesosia! Tämä kevyt meksikolainen perinteinen on erinomainen illallinen ja tekee

Yksinkertainen meksikolainen pizzaresepti Kalifornian juuston kanssa

Yksinkertainen meksikolainen pizzaresepti Kalifornian juuston kanssaYksinkertainen ja terveellinen meksikolainen pizzaresepti. Kokeile tätä nopeaa lounasta tai illallista meksikolainen pizza papuilla, Kalifornian juusto, Bell P

ELOTE Resepti-helppo meksikolainen kadun maissi kotona

ELOTE Resepti-helppo meksikolainen kadun maissi kotona

Elote -resepti – Yksinkertainen meksikolainen kadun maissiresepti latinalaisamerikkalaisilla juustoilla. Kokeile tätä terveellistä kahvaa perinteistä meksikolaista

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

Yksinkertaiset katkarapujen tacos -arkkipannu resepti. Kevyet katkarapujen tacot korianterikermikastikkeella, joka on pakattu proteiinilla sekä päällä W –

Yksinkertainen ympäristöystävällinen Chile Queso -resepti

Yksinkertainen ympäristöystävällinen Chile Queso -resepti

nopea sekä yksinkertainen queso -resepti. Erinomainen potluck tai ryhmän alkuruoka. Tarkalleen kuinka tehdä ympäristöystävällistä Chile AC Milan Paita Queso -kehitystä. meksikolainen ruoka

terveelliset ja yksinkertaiset meksikolaiset ruokareseptit pyöreä ylös

terveelliset ja yksinkertaiset meksikolaiset ruokareseptit pyöreä ylös

Hei! Miten menee? Juoksetko tai kilpatko tänä viikonloppuna? Oletko syömässä? Meksikolainen ruoka?? No, jos pidät meksikolaisista

⚡ Shareaholicilla

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *