Entä mehiläiset?!

Hei! Kiitos teille kaikille ideoista, mitä tehdä hikisten juoksevien vaatteiden suhteen, samoin kuin jos minun on saatava kaksi haittaa tai mitä.

Joillakin ihmisillä on haittaa useiden osastojen kanssa (menin etsimään yhtä Targetista ja talon tavaroista ilman onnea, joten joudun ehkä hankkimaan sen verkossa). Joku muu sanoi, että he ripustavat hikiset vaatteensa haitan puolelle jonkin aikaa, kunnes heittävät sen kaiken menetelmän. Voit tarkistaa julkaisemisen kommentit paljon enemmän ehdotuksia.
Viimeisimmät videot

Podcast -kertomukset 6. elokuuta
Ja tässä on uusi video, jossa on nopea 3 podcast -kopio, jota kuuntelin eilen.
Podcastit uudelleen:

Draamaklubi – huhtikuu 2018 jakso Monica Lewinskystä sekä heinäkuun 2018 jaksosta Conan O’Brienistä sekä York Fergien herttuatarista. Kiehtovia juttuja!

Morning Toast Podcast – tämän päivän jakso kuumista aiheista, mukaan lukien E! Uutisilmoitus, jonka mukaan ohjelma peruutetaan kokonaan (The Times on kytketty hiukan viime aikoina, mutta nyt se on ohi).

Juicy Scoop Heather McDonaldin kanssa – Haastattelu kapteeni Sandyn kanssa Deck Deck Välimeren alapuolella

Lisää videoita

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 2
01:45

Elää
00:00
08:21
07:26

Tällä on 3 osaa … Uskon juokseviin vaatteisiin, “säännöllisiin” vaatteisiin ja muihin asioihin, jotka tarvitsevat pesua?

Muista tarkalleen, kuinka huomautin, että on olemassa mehiläinen pesä, joka yllättäen ilmestyi vanhempieni avokadopuussa?!

Vaikka kaikki ovat melko paljon halunneet, että kotitalous tajuaa, että mehiläiset ovat ratkaisevan tärkeitä ympäristölle.
Minusta tuntuu, että tämä on tavallaan hauskaa tai satunnaista ainakin, koska en kuvaa paljon satunnaisia ​​meksikolaisia ​​(mukaan lukien itse) mehiläisten oikeuksien lobbaaminen.

Kuitenkin muutaman vuoden ajan sisarukseni on kuitenkin huomauttanut kuolleita mehiläisiä täällä ja siellä. Joten olemme todella puhuneet siitä muutaman kerran, että näyttää siltä, Serbian Jalkapallomaajoukkue Paita ​​että mehiläiset kuolevat.

Olen tarkistanut siitä joitain ja kuullut muutamia uutisia, jotka ovat puhuneet ‘mehiläisistä aiheista’.

Pohjimmiltaan ilman mehiläisiä supermarketin tai alueellisten viljelijöiden markkinoita ei olisi olemassa. Mehiläiset ovat välttämättömiä viljelyyn.

Kun vanhempani löysivät pesän takapihalla, he tiesivät, että he kutsuvat mehiläishoitajaa ottamaan sen pois jonnekin, missä he saattavat hengailla sekä heidän pienen mehiläiselämänsä.

Valitettavasti osoittautuu, että nämä olivat afrikkalaisia ​​mehiläisiä. Mehiläishoitaja, joka liittyi niiden poistamiseen ja kertoi vanhemmilleni, että nämä pedot ovat erittäin aggressiivisia ja saattavat mahdollisesti hyökätä ihmiseen tai koiriin.

En ymmärrä tarkalleen mitä hän teki päästäkseen eroon heistä, mutta kaikkia rohkaistiin pysymään alueen ulkopuolella viiden tunnin ajan ja pitämään koirat poissa alueelta myös viiden tunnin ajan.

Se imee kuitenkin totuuden siitä, että kotitaloudeni asuu siellä samoin kuin kaikilla naapureillamme, samoin kuin instituutio, joka on vain ihanteellinen kadulla, on todella pelottavaa uskoa, että ihmisten ympärillä ja ympärillä olisi aggressiivisia mehiläisiä ja ihmisten ympärillä olevia aggressiivisia mehiläisiä lemmikkieläimet.

Mehiläiset? Tässä on joitain tietoja …

Tutki tarkalleen, kuinka torjunta -aineet köyhät mehiläisille tieteellisen hälytyksen avulla

Ihmiset vaativat mehiläisiä päästäkseen läpi päivittäin eliitin avulla

(Nataliedee.com)

Bee -olosuhteet muistuttivat minua siitä, että minun piti saada nopeampi, koska olen viime aikoina aina takertunut ja ehkä, jos pystyin pakenemaan heistä, he eivät purra minua!

Tänä aamuna juoksin 5 mailia. Sitten tein 10 x 100 metrin askelta. Yritin kanavoida sisäisen Usain -pultin … kuitenkin salamannon sijasta olin paljon enemmän kuin hidas ukkosenprosentti, joka oli täynnä sadepisaroita.

Sata metrin ajamiseksi lopetin vain nauttimukseni tarkasti 5 mailin päässä ja juoksin sitten ensimmäistä sataa, joka seurasi silmällä, missä aloitin, samoin kuin pysähdyin. Sitten käytin siirtymään suosituspisteisiin muualle ajolle.

Annoin itselleni ehkä 10 – 20 sekuntia hengityksen saamiseksi ja tein sen uudelleen.

Aamiainen fantastisen bagel -voileivän kanssa. En yleensä tee niin herkullistavia aterioita aamulla, mutta minusta tuntui, että jotkut ainesosista olivat menossa köyhäksi, samoin kuin minun piti käyttää niitä.

Joten sain sen kanssa vähän hienoa …

Sriracha -välipaloja on niin paljon markkinoilla nyt! Tunnistin Sriracha Triscuitsin ruokakomeroon.

Kokeilin tätä Sriracha Popcorn -laukkua viime yönä. Se oli impulssi, koska olin nälkäinen. Se tapahtuu.

Tein Sriracha -popcornia talossa jonkin aikaa sitten samoin kuin se oli myös melko hienoa! Fresher on parempi !!

30 päivän joogavaikeuspäivitys

Okei, minun on tunnustettava, että kaipasin joogaa eilen, koska menin illalliselle samoin kuin tullut taloon uskomattoman myöhässä.
Aivan ensimmäinen viikko tein sen aamulla ihanteen juoksemisen jälkeen. Viime viikolla olen kuitenkin tehnyt sen illalla auttaakseni minua tukemaan.

Koska kaipasin sitä eilen, tein sen ihanteellisen tänään juoksun jälkeen. Pieni osa minusta on iloinen siitä, että se on ylittänyt tehtäväluetteloni päivälle HowevUskon, että olen todella iloinen siitä, että teet sen illalla. Tunnen vain niin rauhallisen, kun on paljon helpompaa istua ja potkaista takaisin nauttien olympialaisista.

Puhutaan siitä – olen ollut tänään niin kiireinen, minulla ei ole käsitettä, mitä Riossa on tapahtunut !!

Minun täytyy kiinni. Puhutaan myöhemmin!

KYSYMYS: Onko sinulla täysin huijausta, kun mehiläinen pääsee lähelläsi?

Lähetä minulle työkirja

3Save

Jakaminen on välittämistä!

3
Nasta

Jaa

Twiitti

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Lokakuun tavoitteet Suunnitelmavapaa tulostettava kuukausittainen tavoitteen asettaminen laskentataulukko

Lokakuun tavoitteet Suunnitelmavapaa tulostettava kuukausittainen tavoitteen asettaminen laskentataulukko

Kuukausittaiset tavoitteet juoksemiseen ja kuntoon. Ensisijainen tavoite, kuukausittainen tavoite ja pienet maalit. Ilmaiset tulostettavat tavoitteet kuukausi PL

Coronavirus juoksijoille – mitä vaadit tuntemaan

Coronavirus juoksijoille – mitä vaadit tuntemaan

Coronavirus -tiedot juoksijoille. Voitko juoksua COVID19 -puhkeamisen aikana. Maratonien luettelo peruutettu tai lykätty D

Jalkakipu juoksijoille – ideoita ja resursseja vammojen koulutukseen

Jalkakipu juoksijoille – ideoita ja resursseja vammojen koulutukseen

Parhaat Sport Club Internacional Paita sivustot ja tiedot juoksijoiden jalkakipuista. Jalkakipu voi olla jännetulehdus tai ahdistusmurtuma. Ch

Mitä Bostonin maratonin peruutus osoittaa juoksemiseen – podcast 125

Mitä Bostonin maratonin peruutus osoittaa juoksemiseen – podcast 125

Kuinka Bostonin maraton peruutti kaikki juoksijat vuonna 2020. Onko kilpailusi virtuaalinen? CHANING Pitkän aikavälin päiväni ja Bo

Pitäisikö sinun liikkua samoin kuin muut Instagram -tarinoiden Q & A

Pitäisikö sinun liikkua samoin kuin muut Instagram -tarinoiden Q & A

Pitäisikö sinun juoksua sairaana? Blogitko kokopäiväisenä työhönä? Oletko juoksinut Bostonin maratonia? Houstonin maraton? Kavi

Kasvonaamarin ylläpitäminen ulkona

Kasvonaamarin ylläpitäminen ulkona

Kasvonaamio juoksemiseen tai kävelemiseen ulkona Coronavirus -puhkeamisen aikana. Ohjeet CDC: n FC Utrecht Paita naamion käytöstä. ideoita be

⚡ Shareaholicilla

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *