Voiko Arnold Classic Columbus pelastaa vuonna 2021?

Matt Weik

Tämän viestin kirjoittamishetkellä (huhtikuun puolivälissä) Arnold Classic USA, jota yleensä pidetään Columbuksessa, OH, ei ole vielä ilmoittanut, milloin he pitävät tapahtumaa vuonna 2021. Tällä on paljon ihmisiä ihmettelemään, olisimmeko edes Katso se ollenkaan tänä vuonna. Arnold Australia näyttää olevan ainoa toinen Arnold Classic, joka on lykännyt heidän tapahtumaa.

Samaan aikaan Arnold Sports Festival -verkkosivustolla on luettelo, että Arnold Afrikka, Arnold Europe, Arnold UK ja Arnold Etelä -Amerikka ovat jo suunniteltuja ja edelleen eteenpäin vuoden tapahtumiensa kanssa (ainakin ihanteelliselle nyt). Kaikella, mitä tapahtui vuonna 2020 Arnold Classic Columbuksen kanssa, on hyvin mahdollista, että ohjelmaa ei pidetä. Miksi? Mennään päättelyni yli ja ristit sormemme, että olen väärässä.

Onko Arnold Classic Columbus valmis?
Jos muistat mitä tapahtui vuoden 2020 Arnold Classic Columbuksessa, se oli vähintäänkin eeppinen klusterf*CK. Itse asiassa monet meistä yrittävät todennäköisesti unohtaa kaiken, mitä tapahtui vuonna 2020.

Järjestöjen ja Columbuksen kaupungin välillä oli kuitenkin jälleen kerran edestakaisin edestakaisin ajamaan faneja hulluksi myös myyjien lisäksi. Myyjät ympäri maailmaa maksavat hyvää rahaa saadakseen osaston niin, että se tunnetaan usein maailman suurimpana kunto- ja kehonrakennusnäyttelyssä.

Viime hetkellä Columbus teki päätöksen vetää pistoke näyttelylle eikä sallia ovien avaamista yleisölle, missä ihmiset ympäri maailmaa matkustavat kokeilemaan uusia tuotteita, maunäytteitä, saadakseen heidän suosikki heidän suosikkinsa Tuotemerkit ja urheilijat ja sekoittuvat muiden samanhenkisten kunto- ja kehonrakennuksen harrastajien kanssa. Vaikka fanit olivat edelleen olemassa, myyjät saivat akselin. Monille tämä on aika yrittää kasvattaa liiketoimintaansa, saada näytteitä kuluttajien käsiin ja käynnistää uusia tuotteita jännitystä.

Koska myyjät lähettivät tuotteitaan vähintään viikkoa ennen näyttelyä, heillä ei ollut mitään keinoa muuttaa suuntaa ja estää lähetyksensä toimittamasta Columbukseen. Kansainväliset jakelijat ja tuotemerkit saivat ampumatarvikkeet vielä kovemmin, koska se maksaa melkein käsivarsi Fluminense Paita ja jalka vain tuotteen lähettämisen ulkomailta, puhumattakaan tuotteen kustannuksista ja rakennettavasta huomattavasta osastosta.

Vaikka Arnold -klassikko “yritti” tehdä kaiken voitavansa tehdäkseen siitä ihanteellisen myyjien kanssa, kun alun perin kertoi heille, Huono maku suussaan. Itse asiassa monet myyjät tunsivat olevansa kunnioitettuja kaikkien vuosiensa tukemisen jälkeen – ja perustellusti.

Arnold Classic Columbus -promoottorit lähettivät viime vuonna joidenkin meistä jaetun sähköpostin, joka ei todellakaan vastannut moniin kysymyksiin, joita ihmisillä oli, ja monissa tapauksissa se, mitä he lukevat viestinnästä vinossa.

Arnold Classic Columbus oli sokea heidän omasta kaupungistaan, joka olen varma, että olen tarpeeksi lannistava, mutta sen lisäksi heidän piti selvittää, mitä tehdä kaikille lippujen myyntille ja myyjille, jotka maksoivat hyvää rahaa ollakseen siellä . Jopa Columbuksen kaupat, hotellit ja ravintolat saivat aikaan kaupasta, kun he pankkivat tässä tapahtumassa auttaakseen heitä pysymään käytössä ottaen huomioon, että se on merkittävä tasapeli. Columbuksen kaupunki menetti miljoonia tämän kaiken tämän vuoksi.

Vaikka lippujenhaltijoita palautettiin kokonaan, niin ei ollut myyjille. Prosenttiosuudet heitettiin sinne, mitä he voisivat saada palautuksia, ja toinen vaihtoehto oli, että he voisivat rullata rahat, jotka he maksoivat osastotilasta vuoden 2021 tapahtumaan – mikä johtaa meidät seuraavaan häiriömme. Milloin 2021 Arnold Classic Columbus edes pidetään (jos ollenkaan)?

Monet tuotemerkit, joiden kanssa olen ystävällinen, ja puhuivat vuonna 2020 tapahtuneesta, että he eivät koskaan astu jalkaan toiseen Arnold Classic Columbus -näyttelyyn. Ja nämä ovat tuotemerkkejä, jotka ovat tukeneet tapahtumaa vuosia. He ilmoittivat minulle, että tilanteen hallinta oli niin köyhä ja väärinkäyttäjä, että he mieluummin kuluttavat rahansa muualla (enkä välttämättä syytä syyttää heitä).

Joten sotkun kanssa Arnold Classic Columbus -promoottorit on käsitelty, se ei ole ehdottomasti valtakunnasta, että heillä ei ehkä ole tarpeeksi myyjiä, jotka haluavat näyttää edes voitonsa näyttelystä. Ja kuten tiedämme, raha saa maailmaa kiertämään ja kun rahat pysähtyvät, samoin kuin kaikki sen ympärillä. Jos Arnold Classic Columbus ei voi keksiä varoja edes tapahtuman pitämiseksi, he saattavat kyseenalaistaa, onko se edes sen arvoinen.

Haittapuoli, jolla ei ole näyttelyä vuonna 2021, varojen puutteen vuoksi voi kuitenkin olla kestävä kielteinen vaikutus. kuinka niin? No, jos tuotemerkit alkavat jakaa kulutuksensa ja budjetinsa muihin näyttelyihin, mistä se jättää Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita Arnold Classic Columbuksen vuonna 2022, jos kaikilla on joSiirretty muihin näyttelyihin ja Exposiin? En ole edes varma, että Arnold itse voi vetää “tulen takaisin” ja pystyä palauttamaan ihmiset takaisin Columbukseen eteenpäin. Voisiko tämä mahdollisesti olla Arnold Classic Columbuksen loppu? En usko niin, mutta Etelä-Korean Jalkapallomaajoukkue Paita mielestäni vie paljon työtä saadakseen ihmiset palaamaan takaisin.

Sinun on myös tarkasteltava mitä Dwayne Johnson teki Athleticonin kanssa. Athleticon siirrettiin jo vuonna 2021 ja muutti päivämääränsä vuoteen 2022. Athleticon olisi voinut olla kaikkein hyped -show, joka meni vuoteen 2021, ja kun se työnsi toisen vuoden, mitä Arnold Classic Columbus ei seuraa, ennen kuin he voivat kuvitella Kuinka astua eteenpäin?

Kun näyttelyitä on jo suunniteltu vuoden 2021 Q3/Q4: ksi, missä Arnold Classic Columbus voi tarkalleen olla järkevää? Se on Olympia-karsinta, mutta kuten tiedämme, olympia siirrettiin 7.-10. Lokakuuta ja pidetään Orlandossa, FL: ssä jälleen tänä vuonna-mielenkiintoinen askel, kun otetaan huomioon, että se on pidetty Las Vegasissa, NV niin kauan kuin muistan viime vuoteen saakka.

On mielenkiintoista nähdä, kuinka tämä kaikki pelataan. Jos Arnold Classic Columbus tapahtuu tänä vuonna, aiotko tehdä nopeasti järjestelyjä, jotta voit osallistua? Kerro meille ajatuksesi kommentteissa.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *