Monica juoksee Dunkin Donutsissa

, kuten olet ehkä tajunnut, olen Dunkin Donuts ICED -kahvin fani.
Uusimmat videoni

4 minuutin seisova ydinharjoittelu juoksijoille
Pysyvä ABS -harjoitus, jonka voit tehdä kotona. Ei laitteiden ydinharjoituksia, jotka voit tehdä seisomaan ennen juoksua tai sen jälkeen. Nopea opetusohjelma viidestä harjoituksesta liikkuu vahvan ytimen ja haastaa tasapainosi.

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
Ennen kuin olimme muukalaisia
09:42

Elää
00:00
08:21
04:31

Ehkä se johtuu siitä, että Kaliforniassa ei ole hyviä jääkahvipaikkoja. Joten minun on ilahduttava siitä, kun olen Massachusettsissa relekilpailussa tai Floridassa, kun tarkistan FAM: n ja se Kashiwa Reysol Paita on kuin ylimääräinen loma?

Ehkä se johtuu siitä, että voit ostaa siitä DD: n hienomman kupin ja rakastan suuria juomia, enkä voi valehdella.

Ehkä se johtuu siitä, että kun tarkistan Ben’s Fam Floridassa, se on ihanteellinen virkistys naurettavan kuuman, kostean juoksun jälkeen …

Olen tunnustanut rakkauteni DD: hen niin useita kertoja, kun kuulin heidän Dunkin Donuts Holiday Coffee -kokoonpanosta, jonka olin siinä.

Ja Joulupukki tuli tämän vuoden alussa, koska sain eilen erikoistoimituksen – kaksi huomattavaa Dunkin -munkkeja ja heidän piparkakkukekseitä!

Olin melko innoissani merkittävistä mukeista ja iloitsin SF: n kuumasta kaakaosta viime yönä …

Tänä aamuna panin kupin piparkakkukeksejä – ahhhhh. Se meni täydellisesti kurpitsan Sanfrecce Hiroshima Paita pannukakkujeni kanssa.

Olen jo huomattava lomien fani – kiitospäivästä jouluna rakastan vain kaikkia hurraa, koristeita ja kausiluonteisia makuja, jotka maustavat ruokamme. Ja saan lisäetuja tällä vuodenaikana-kaksi viikkoa pääsy Dunkin-munkkeihin, kun tarkistan Floridan lakieni lomille!

Kysymys: Mikä on suosikkisi kahvimaku? Kuinka makeutat kuppisi ??

Olen käyttänyt steviaa ja säännöllistä maitoa viime aikoina, mutta haluan lisätä ripauksen Eggnogia, koska meillä on se jääkaapissa …

Ilmoittaminen: Arsenal FC Paita Kiitos Dunkin ‘Donuts® -paketti kahvi päivittäistavarakaupassa sponsoriksi. Minut valittiin tähän tilaisuuteen Clever Girls Collective -jäsenenä. Kaikki täällä ilmaistut mielipiteet ovat omia.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *